Blog

Teljes arculatváltás után VIHARSAROK néven folytatja a sörfőzést a Beer Corner – Viharsarki Sernevelde

Miért változtatunk nevet két év elteltével? Mit jelent a rebranding egy sörfőzde életében? Mik vezetnek egy ilyen léptékű döntéshez? Mit várunk az új brand megjelenésétől? Tartsatok velünk egy cikk erejéig, olvassátok el a Viharsarki Sernevelde utolsó blogbejegyzését a márka történetének legfontosabb eseményeiről, a kisüzemi sörpiac kilátásairól, és a teljes megújulásról.
Tovább olvasom

Beer Corner házhozszállítás!!!

A Beer Corner éttermünk legkiválóbb fogásai és kézműves sörei a vírushelyzet alatt is elérhetők! Rendeljétek házhoz, vagy éttermi átvételre, a heti és a'la carte ajánlatunkat, illetve az ehhez illeszkedő kézműves söreinket!
Tovább olvasom

Nyári Szünet

A tomboló hőség sem állíthat meg minket, hogy úja9bb "kísérleti" főzettel lepjünk meg titeket és egy kicsit még magunkat is! A napsütéses nappalokon át csak a fülledt éjszakákat várjuk, hogy végre szisszentsünk egy jó hideg sört, és mi is szusszanhassunk egyet...
Tovább olvasom

Mini interjú Bába Ákossal

A Büszke Piszke, a házi sörfőzők koronázatlan királya, Bába Ákos többszörösen díjnyertes egres gore receptjének kisüzemi változata. A Büszke Piszke igazi dicsősége egy házi sörfőző felkarolása és sikeres együttműködése a gyulai Beer Corner csapatával. A recept megálmodóját kérdeztük házi sörfőzésről, a kedvenc díjairól és persze az új sörről is.
Tovább olvasom

Büszke Piszke

A Büszke Piszke a házi sörfőzők koronázatlan királya, Bába Ákos többszörösen díjnyertes egres gore receptjének kisüzemi változata. A Büszke Piszke igazi dicsősége egy házi sörfőző felkarolása és sikeres együttműködése a gyulai Beer Corner csapatával.
Tovább olvasom

Czech Pale Lager - Imádjuk, ha egy terv sikerül!

Lehet bővebben írni egy lagerről? Miért mentünk szembe a kisüzemi trendekkel? Bejött-e a számításunk? Mit tud a mi lagerünk, amit egy másik nem? Izgalmas kérdések, rövid válaszok, és némi háttérinformáció a Viharsarki Sernevelde zászlóshajójáról, a szeretett lagerünkről.
Tovább olvasom

Frissen csapolt sörök házhozszállítással

Frissen csapolt sört házhoz? Hogy működik? Kinek és miért jó? Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes, megválaszoljuk az eddig felmerült generális kérdéseket.
Tovább olvasom

Érintkezésmentes kiszállítás Gyulán és Gyulaváriban

Hogy könnyebb legyen a home office, mától rendeld házhoz a jól megszokott Corner ízeket, most akár érintkezésmentes kiszállítással! A webshopunkon az üveges söreink mellett már a Corner Pub & Restaurant heti menüajánlatát, a Sörterasz by Corner pizzáit és legkedveltebb fogásait, valamint a sörfőzde frissen csapolt söreit is meg tudjátok rendelni, akár kapcsolatmentes kiszállítással! Az ételek és a frissen csapolt sörök házhozszállítását Gyula és Gyulavári területeken vállaljuk! Futárainknál bankkártyával és szépkártyával is fizethettek!
Tovább olvasom

Szállítási feltételek 2020.03.23-tól a webshopos rendelésekhez!

Szeretnénk, ha a Pub & Restaurant menüajánlata továbbra is elérhető lenne a számotokra. Az országban kialakult helyzet miatt 2020.03.23-tól a Pub & Restaurant heti ajánlatát a webshopon is megrendelhetitek! Alább elolvashatod a részleteket és kapcsolódó feltételeket.
Tovább olvasom

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! BŐVÜL A VIHARSARKI SERNEVELDE!

Az elmúlt pár hónapban a sörfőzdénk falai között egy rendkívüli dologra készültünk. A projekt végéhez érve büszkén jelentjük be, hogy bővül a Beer Corner!
Tovább olvasom